18.09.2007 г., 23:44 ч.

На вятъра портрет 

  Поезия
621 0 7



На вятъра портрет

е птицата,

която бясно цепи въздуха,

учудена, че не помръдва.

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??