7.01.2019 г., 9:53 ч.

На юг 

  Поезия
523 1 0

В мен порив за бягство

надига се,

гори.

На юг

и към теб

все ме дърпа сърцето,

само там виждам 

слънцето,

ето!

То пръска

смях

и надежда, и глъч,

то кара вярата

да ври.

Ах, искам да прегърна

този порив към живота,

мой,

ах, искам да надвия

сивите и празни дни

и като птичка 

да се впусна

над морета,

планини,

пак към тебе,

пак на юг.

© Radiyana Всички права запазени

06.01.2019

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??