10.08.2005 г., 0:18 ч.

На здрачаване ела 

  Поезия
611 0 3
На разсъмване не идвай
при раждането на деня,
тогава пеят чучулигите
родени в тъга
но здрачи ли се, се стъмват
на здрачаване ела,
кажи ми колко съм ти нужна,
тогава ми разказвай,
тогава ми измисляй любовта,
дори да е лъжа, разказвай ми
за тази вечер ще ти вярвам
ще вярвам докато и ти повярваш в това
на здрачаване ела,
до разсъмване ще вярвам
че съм обичана жена
до разсъмване, когато
отново пак ще се родят,
крещящо умоляващи и безнадежни
пеещите чучулиги в тъга..

© И.Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??