Aug 10, 2005, 12:18 AM

На здрачаване ела 

  Poetry
616 0 3
На разсъмване не идвай
при раждането на деня,
тогава пеят чучулигите
родени в тъга
но здрачи ли се, се стъмват
на здрачаване ела,
кажи ми колко съм ти нужна,
тогава ми разказвай,
тогава ми измисляй любовта,
дори да е лъжа, разказвай ми
за тази вечер ще ти вярвам
ще вярвам докато и ти повярваш в това
на здрачаване ела,
до разсъмване ще вярвам
че съм обичана жена
до разсъмване, когато
отново пак ще се родят,
крещящо умоляващи и безнадежни
пеещите чучулиги в тъга..

© И.Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??