12.06.2007 г., 20:21 ч.

На zlatito_cheneva 

  Поезия
533 0 2

Бях твърд като скала,
пред нищо не свеждах аз глава.
Но ето ти се появи
и живота промени.
Пред теб и твойта хубост,
прекланям се сега.
Мислех любовта за нещо страшно,
но ето влюбен съм сега.
Любовта си има име,
знам го вече аз,
Злати в теб съм влюбен аз!!!
ОБИЧАМ ТЕ, НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ ТИ!!!

© Валентин Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??