3.04.2006 г., 20:00 ч.

Начало и край 

  Поезия
735 0 3
Как успяват да се усмихват,когато тъжат?
Как успяват да се разлистят,когато мълчат?
Как успяват да бъдат красиви,във този живот,
когато ръстят и виреят на гроб?!
От чужди сълзи поливани,
от тъжни думи завивани,
сякаш от мъка родени,
как успяват да бъдат засмени?
Сили намират,някак си борят се,
колко са смели...
Едни си отиват,други се раждат
тече кръговрат на безкрая,
това е началото и края.

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??