18.02.2008 г., 13:27 ч.

Началото... след края... 

  Поезия » Любовна
640 0 0
На всичко хубаво му идва краят,
а хубаво ли е било това - не зная.  
Било ли е отчаян зов за нов живот?                                            
Всичко свърши - и ти, и аз го зная.   
Защо тогава напомняш края?        
Спри! Не отговаряй - няма смисъл.  
Нека просто бъде краят.                
Върви, щастие ти аз желая,   
знам, ще бъдеш в рая.                      
Мечтите ми към теб приключиха - дойде им краят.                              
Нещо по -убаво и сладко - аз желая.                                       
Намерих го, обичам и желая.        
Това за нас е краят!                          
Към спомените няма да се връщам - не желая.                                     
Това е просто - слагам КРАЯ!!!

© Пацо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??