5.02.2009 г., 9:34 ч.

Надежда 

  Поезия
417 0 3

           Надежда

 

 

Облаци прохождат със страх.

Луната озъбена пак ги заглежда.

Кучета вият по небесната прах.

 

… Заражда се нова надежда.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??