5 feb 2009, 9:34

Надежда 

  Poesía
395 0 3

           Надежда

 

 

Облаци прохождат със страх.

Луната озъбена пак ги заглежда.

Кучета вият по небесната прах.

 

… Заражда се нова надежда.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??