21.10.2016 г., 22:31 ч.

Надежда 

  Поезия
344 0 0

След всяка златна есен

идват ледено студени дни.

Но надеждата не си отива,

пак ще дойде Пролетта.

 

Тя ще стопли ни душите,

ще разцъфнат пак липите,

и лалета, минзухари.., те

ще ухаят от любов и красота.

 

Ти отново ще възкръснеш

от дните тъжни и дъждовни.

Ти отновно ще си тук, при нас,

подарил ни любовта човешка.

 

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??