След всяка златна есен
идват ледено студени дни.
Но надеждата не си отива,
пак ще дойде Пролетта.
Тя ще стопли ни душите,
ще разцъфнат пак липите,
и лалета, минзухари.., те
ще ухаят от любов и красота.
Ти отново ще възкръснеш
от дните тъжни и дъждовни.
Ти отновно ще си тук, при нас,
подарил ни любовта човешка.
© Елена All rights reserved.