21.03.2017 г., 23:06 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна
243 0 3

 

Луната пак погали тишината ми

и се усмихна с лунната си тайнственост,

сякаш сплиташе ореол  от щастие

около моите вълшебни залези.

 

А звездните пулсиращи сияния

разпалиха в очите ми копнежи

и като свежо пролетно дихание,

обагри в цвят мечтаните надежди.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??