Мой трепет благ
мой нежен, летен пристан
С вълни от лунен дъжд
постлал в нозете обич
Ела при мен, величествено бляскав
и роклята ми в спомени надраскай
Ела при мен, в косите сол разпръскай
Лицето ми от вятъра да пламне
Жита с надежда давам на света
и нека всеки в шепичка да грабне.
***
© Елмаз Всички права запазени