28.07.2007 г., 14:58 ч.

Надежда за обич 

  Поезия
1083 0 4

Защо те обичам толкова, ти ми кажи?

Какво ли пак тарся в твойте очи?

Усещам от думите ти колко боли,

но сърцето отново за твойто трепти.

Надежда едничка във мен се таи,

че ще ме обичаш някога ти.

© Тоня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??