Jul 28, 2007, 2:58 PM

Надежда за обич 

  Poetry
1086 0 4

Защо те обичам толкова, ти ми кажи?

Какво ли пак тарся в твойте очи?

Усещам от думите ти колко боли,

но сърцето отново за твойто трепти.

Надежда едничка във мен се таи,

че ще ме обичаш някога ти.

© Тоня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??