12.06.2008 г., 14:57 ч.

Надеждата да бъда с теб 

  Поезия » Любовна
1153 0 2

Живея с някаква надежда

поне понякога да бъда с теб,

в броени мигове, така желани

и в сънищата мои изживяни.

 

За мен е радост, че те има

и щастие е щом те видя.

Гласа ти чувам - грижите забравям

и с поривите нови заживявам.

 

Минутите отлитат като птици,

подплашени от изстрел на ловец.

И пак започва всичко отначало

с очакването да те срещна.

 

Копнеж, пронизващ ме до болка

в желание да бъда с теб,

дори за мигове броени,

откраднати от някой друг.

 

И мисълта, че някъде те има

в реалност или във мечта...

За мен е сладко чувството горчиво,

с надеждата, че просто ще те видя

       И МОЖЕ БИ ЩЕ БЬДА С ТЕБ...

 

 

                                16.06.1994 г.

      P.S.    Това е песен, има си и мелодия...

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така ми се иска да мога да чуя и мелодията Много е хубаво
  • Много хубав текст...
    и сигурно с мелодия ще е
    още по хубава песен...с обич, Тери.
Предложения
: ??:??