16.02.2008 г., 21:37 ч.

Надеждата умира последна 

  Поезия » Любовна
586 0 2
Надеждата умира последна

Любовта е от ляво, любовта е от дясно
иска ти се да я хванеш на тясно.
Протягаш ръка към нея горещо,
ала гледаш зловещо как тръгва си тя,
понеже е хванала друга ръка!
Искаш да мразиш, ала още обичаш
и с поглед смирен в едно се заричаш...
Любовта си да пазиш, макар да боли,
защото искаш да видиш по-светли зори,
в които да знаеш, че твоя е тя
и че хванала е твоята ръка!


© Павел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошъл и от мен...Пиши!!!
  • Добре дошъл!

    Стихчето ти е много хубаво!!!
    Поздравявам те!
Предложения
: ??:??