9.06.2005 г., 7:57 ч.

Надпис на една картичка 

  Поезия
1392 0 2
"Прости, че те обикнах -
не исках, но сърцето победи."

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??