28.07.2013 г., 16:16 ч.

Нагон 

  Поезия » Хумористична
739 0 2

НАГОН

 

И тръпка в сън,

и в сън за тръпка,

явяваш се, събуждаш ме, нали?

В очакване съм,

в сънищата мокри,

дори и в ранните зори.

 

Градинка цветна, пистолет,

облак в изумрудено небе,

море със лодка, някъде ей там,

и тъжен писък на дете.”

 

Насън, наяве,

картинки се редуват,

любувам се, обичам и тъжа,

с нагон посягам и записвам,

надявайки се, че творя.

© Лордли Милордов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много готино се включваш, Дани
  • Понеже първа съм Милорд, избирам цветенце да бъда. Тръпка в сън била съм. Много влажно ми е там, артрита се обажда Сир.
Предложения
: ??:??