7.06.2017 г., 18:18 ч.

Нагоре 

  Поезия
314 0 0

Нагоре има още -

винаги ще е така.

Расте света

като земите

в очите на детето ми

и шепне нови висоти.

Сама не мога да ги стигна,

но ги докосвам,

вкусвам,

чувам -

миг преди да се роди

високото ме вдигна

при себе си.

И покорена,

удивена,

трогната,

си напомням -

дишай.

Нагоре

има

още.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??