НАГРАДА
Изумруден камък в нощта - ти разкъсваш душата ми!
Моят поглед е все към теб, очите ти са твоята магия, а недостижима - любовта ти.
Хей, сърце, Господарю на моята нощ.
Моя тъжна орисия, моя неосъществена любов,
Блян мой, сълза моя и моя илюзия.
Повелителю на разбитото ми сърце, ти държиш душата ми в окови!
Разярен звяр е сърцето ми.
Морски вълни са мечтите ми.
Моят поглед желае утеха.
Хей, неразумно сърце, колко силна бе любовта ти?
В езеро се превърнаха сълзите ми.
Вечна зима белее в очите ти.
А сърцето твое мълчи.
Хей, красиви синева са твоите очи, които в лед сковават усмивката ми.
Ела, и погледни в душата ми, парче по парче ще събирам мечтите си.
Моето сърце е твоя награда!
© Десислава Неделчева Всички права запазени