19.01.2010 г., 14:05 ч.

Наивна 

  Поезия » Любовна
682 0 0

Залъгвам себе си по начин безобразен,

а имах вяра и ме хвана  срам

от образа в огледалото размазан,

че ме измами за угасналата жар...

 

А останали и въглени, дето не угасват -

показаха с насмешка огнени езичета,

парят ме, задето по теб съм се прехласнала

и плащам, че с магнит ми дърпаш мислите...

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??