2.06.2009 г., 21:11 ч.

Наивник 

  Поезия » Любовна
517 0 4

С тялото женствена линия ваеш,
поглед премрежен, прибулена страст...
Сексът – това е, което желаеш.
Сексът. Там имаш ти пълната власт.

Голото тяло, изящните форми,
сякаш ме канят от моя десктоп.
Сексът за тебе живот е и норма,
но любовта отпътува на стоп.

Коя си? Каква си? Вече не зная.
Снимката питам наивно сега.
И, странно замислен, наивно мечтая
да бъдеш пак моя, с наивна тъга.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??