20.01.2008 г., 16:51 ч.

Наивно 

  Поезия
803 0 2

В моментите на безделие,

в миговете на безвремие,

се появила вина...

Родена от пиеси  в любовта,

изстрадана от безименни актъори,

опошлила и самия сценарий.

 

Спестени речи и слова,

                 сред сломени тела...

© Ел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??