27.07.2008 г., 21:12 ч.

Наивно 

  Поезия » Любовна
451 0 2

Наивно

А аз наивно продължавам да мечтая,
което искам някога да се осъществи...
и слънцето над мене да изгрее...
да разтопи леда във твоите гърди.

Дали отговаряш ти на мойте чувства,
или може би и сам си си добре?
Искрена и чиста, любовта ми е изкуство -
тя сама избира своите цветове.

Обичам те - не е лесно да го кажа.
Любовта ми към други прерасна в омраза.
Не разбра ли - искам те сега и веднага!
Бих убила, ако това се налага!


© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??