23.03.2023 г., 16:12 ч.

Наивно е да молиш Вещица за опрощение 

  Поезия
306 0 6

Вещица съм! Не глупачка,

въпреки, че съм добра.

Играча- превърна се в играчка.

Нима не го разбра?

 

От теб не исках много,

само да си откровен.

Сърцето ми поиска- взе го.

Сега не обвинявай мен.

 

Наивно е да молиш,

Вещица за опрощение.

Лъжи да ми говориш,

грешно бе решение!

© Валентина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??