23 mar 2023, 16:12

Наивно е да молиш Вещица за опрощение 

  Poesía
305 0 6

Вещица съм! Не глупачка,

въпреки, че съм добра.

Играча- превърна се в играчка.

Нима не го разбра?

 

От теб не исках много,

само да си откровен.

Сърцето ми поиска- взе го.

Сега не обвинявай мен.

 

Наивно е да молиш,

Вещица за опрощение.

Лъжи да ми говориш,

грешно бе решение!

© Валентина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??