11.05.2009 г., 14:56 ч.

***(най) 

  Поезия
1098 0 33

 

 

Всред дъх на бели и розови кестени,
огласени от слънчеви капки крилати,
през май - най-пролетния месец -
(на топлите му дни почти в средата)
в най-свежото утро - малко след изгрев -
две мънички нови сърца затуптяха,
и щастието си видях в четири очички.

 

 

От всичките царе съм много по-богата!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??