2.06.2015 г., 22:26 ч.

Най 

  Поезия » Любовна
752 0 0

Най-красивите очи
и най-красивото лице
най-прекрасните устни
и най-прекрасната душа
Най-божествения Той
в най-божествения свят
Най-добрият дявол
с най-доброто сърце
Най-чаровният звяр
с най-чаровните мечти
Най-нежното същество
с най-нежния допир
Най-топлата прегръдка
и най-топлият му глас
Най-хубавият сън
и най-хубавите спомени
Най-прелестния мъж
с най-прелестните желания
Най-единственият съвършен
в най-единствената ми представа.

© Николина Згуровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??