11.02.2008 г., 13:50 ч.

Най-богат 

  Поезия » Любовна
918 0 2

Няма вече да плача,

няма да страдам.

Щом си до мене сега,

най-богат съм на света.

 

 

Моника, пак ще те целуна,

Моника, пак ще те прегърна.

Моника, искам те до мене,

хиляда градуса любов за теб и мен.

 

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??