21.07.2011 г., 20:14 ч.

Най-голямата магия 

  Поезия
1430 0 12

Светкавица разцепи мрака
Небето тихичко заплака

От болка изтрещя

До бяло изсветля
Стихията в едно събра

Въздух и Вода

Огън и Земя

Измиват капките дъждовни

Мисли тъжни и лъжовни

Потънал в лятната стихия

В плен съм на една магия
Танцувам по земята

Поемам с тялото водата

Огъня усещам в страст

Въздухът е сила сласт
Духът запълни празнините
Изгубиха ми се следите
Глътка въздух непорочен

Гръм и удар точен

Гмурнах се в една стихия

Най-голямата  магия

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??