Jul 21, 2011, 8:14 PM

Най-голямата магия 

  Poetry
1427 0 12

Светкавица разцепи мрака
Небето тихичко заплака

От болка изтрещя

До бяло изсветля
Стихията в едно събра

Въздух и Вода

Огън и Земя

Измиват капките дъждовни

Мисли тъжни и лъжовни

Потънал в лятната стихия

В плен съм на една магия
Танцувам по земята

Поемам с тялото водата

Огъня усещам в страст

Въздухът е сила сласт
Духът запълни празнините
Изгубиха ми се следите
Глътка въздух непорочен

Гръм и удар точен

Гмурнах се в една стихия

Най-голямата  магия

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??