23.02.2024 г., 10:28 ч.

Най-хитовото риалити в пуйетичния виртуал 

  Поезия » Пародии
253 1 0



Пуйетът ерген най-често е женен,
плешив и със мазно коремче.
Талантът му също е маломерен,
другар му е пълното кенче.

Владее назубрено два-три мурафета
и сложил е тлъст псевдоним.
Омайва отлично с любовни ментета
по-хлъзгав от тон вазелин...

Отпрал е як гъзер у сайт пуйетичен,
тъй както в дома, на дивана,
преде свойта мрежа на автор различен
и дебне прикрит под юргана.

Жените за него са винаги дами,
по-нежни от лотос, от ангелски прах -
Под техните лирики в екстаз се пеняви
уж скромен, наивен и плах..

Проучва, разглежда и снимките зяпа,
коя ли, кои ли да пробва...
По музите в гащите по цял ден се драпа -
Там гали, тук друга трогва...

И праща писма, имената различни,
но дотам, другото е едно -
Коментарите му са трогващи всички,
стиховете... сълза във око...

А надежда яде го под коремчето мазно,
че ще клъвне все някоя в графика...
Виртуалът е точно нег'вото място,
а пуйезията... стратегия ловна и тактика...
***
Извън виртуала? Поредният чичка,
мазник, мижитурка, от снимка по-тих,
послушно робува на злобна женичка
и вече обмисля... своя нов стих...

22.02.2024.
___
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси".
_____

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??