12.06.2020 г., 14:44 ч.  

Най-хубавият ми час 

  Поезия » Любовна
464 0 1

В сърце нежно трепти

чиста, неземна любов,

за него най-красива си ти,

но не чуваш, уви, моя зов.

 

Като пеперуда ти кацна

на моите длани, на моите ръце,

усетих тогаз сладост прекрасна,

усмивка грейна на моето лице.

 

Скръб, макар за миг, се изпари,

когато чух твоя чуден глас,

за теб душа този стих твори,

че часът с теб бе най-хубавия ми час.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??