29.07.2018 г., 1:31 ч.

Най-хубавото 

  Поезия » Философска
293 0 4

     Най-хубавото

 

Най- хубавото нещо на света,

когато са до теб твоите деца!

С усмивка държат моята ръка,

и заедно играем нашата игра!

 

Най-хубавото нещо на света,

когато се събуждам с усмивка на уста.

Слънчев лъч огрява ме сутринта,

и така весело започва ми деня!

 

Най-хубавият нещо на света,

е да прегърна, влюбена жена!

Две усмивки и целувка в уста,

а после да склони върху мен глава!

 

Най-хубавият нещо на света,

е здравето за мен и мойте деца!

Да има в очите ни радост и искра,

да има вяра и мечти, всякога!

 

Най-хубавото нещо на света,

това е Любовта,да това е Тя!

Две влюбени сърца туптящи сега,

две ръце са вплетени е една!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??