12.07.2008 г., 10:14 ч.

Най-красивото нещо на света 

  Поезия » Любовна
2520 0 3
За мен
най-красивото нещо на света,
е дъждът
с тихичкото ръмене,
или с тътена, свалящ ме на колене.

И в теб го виждам,
най-красивото нещо на света,
дъжда през погледа на ангела,
в очите ти,
стичащ се по устните ти.

Когато те прегърна,
най-красивото нещо на света,
дъждът по твоята коса,
чакам те в сърцето ми,
и не спирам да тека...

Сълзи проливам,
като дъжд в дъжда,
за най-красивото нещо на света...

© Стефан Митев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??