11.12.2007 г., 12:48 ч.

Най-отровната чаша кафе... 

  Поезия
1938 0 22

 

    

 Най-отровната чаша кафе.

 

Изпих най-отровната чаша кафе,
наоколо бе мастилено тихо,
бях празен, почувствах се тъмно небе,
като кафето горчиво. Изпих го!

 

Пих до дъно, изпих всички минути,
изпих всички тягостни дни,
изпих всичко, което се срути,
изпих най-трудните думи - не вярвам ти!

 

Изпих горчива илюзия,
най-красивото цвете тихо умря,
не дъжд, а метална дифузия
най-красивото цвете постла...

 

........................................................

Изпих най-отровната чаша кафе,
наоколо бе мастилено тихо,
бях празен, почувствах се тъмно небе,
като кафето горчиво. Изпих го!

..............................................................

..............................................................

© Емо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??