12.06.2011 г., 11:26 ч.

Най-после! 

  Поезия » Любовна
434 0 5

Сънувах те.
Сънувах нас.
Сънувах наш`та среща.

Не бе със звук.
Не бе на глас.
Бе в тишина гореща.

Не те видях.
Не се видях.
Сънят бе без картина.

Два листа текст
с две думи в тях
(Най-после!): "Ще намина".

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??