Любимите ни знаят да раняват
и думите им режат - нож жесток
Забива се безмилостно мълчание
в сърцето... И не знаеш със какво
ще заблудиш изгарящата болка,
ще я прогониш, та да те забрави...
Ах, колко много болка, колко...
Любимите ни знаят да раняват.
И имам белези от тези рани -
лютят, за себе си напомнят...
Оставих си сърцето в дланите ви,
а пък сърцето рицар е без броня.
25.12.2006г
© Ружена Всички права запазени
Поздрав и усмивка.