27.08.2008 г., 12:56 ч.

Най-слънчевият ден! 

  Поезия » Друга
972 0 4
Дойде... усмихнатият първи юлски ден!
Най-слънчевият летен ден!
За другите - обикновен,
но за мен е специален този ден -
това е моят ден - Рожден!

Щастливка мога да се нарека,
че Слънцето ме води за ръка.
Още в ранните зори
с усмивката си ме дари!

Дойде и моят ред
да навърша тридесет и пет.
Неусетно се изниза тази година,
та дори и не разбрах колко бързо мина!

Много неща през нея преживях
и радостни, и тъжни, но оцелях!
Стихове отново прописах
и в този сайт с радост се записах.
Приятели нови открих,
с благодарни усмивки ги дарих!

На децата си от сърце благодаря
за обичта им голяма
и усмихнатите им личица
със струяща от тях светлина!

Пожелавам си да съм жива и здрава,
макар и да е банална тази фраза.
Така време за всичко ще има
и няма да има мечта неосъществима!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Приятели, и на вас благодаря,
че до мен сте и в този специален ден!
Щастлива съм, че ви има -
дори и на километри разстояние!
Благодаря за топлината и думите добри!
Нека винаги да сте щастливи и усмихнати,
като този най-слънчев летен ден!

01.07.2008 г.
гр. Варна

© Мара Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав, слънчев стих! Зареден е с положителна емоция! Сърдечен поздрав, Марче!
  • Благодаря ви от сърце, за топлите думи!
    Всичко добро и много усмивки!
  • слънчице ме огряло...благодаря ти, с много обич.
    прекрасен стих...светъл и топъл...бъди щастлива!
  • Дори и в най-мрачният ден има слънце, когато се раждат децата ни!
    Поздрав, Миме!
Предложения
: ??:??