15.05.2016 г., 19:20 ч.

Най-тъжното клише 

  Поезия » Друга
433 0 2

Винаги беше еднообразно
в стъкленото синьо шише,
по което с нокти напразно
стържеше тъжно клише.
Нямаше как да предвиди,
нямаше никога да узнае -
никой нямаше да го види
как себе си вечно дълбае.
Искаше единствено да изтрие
на белезите стари цвета,
но как би могло да се скрие
най-тъжното клише на света?

 

© Anonymous Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??