8.04.2018 г., 17:33 ч.

Най- влюбена 

  Поезия » Любовна
245 1 0

Това, че ме обичаш
и до болка ми се вричаш,

не ме жегва така,

както липсата ти тук, сега.

Сега, като те няма,

боли ме като за двама.

И тъгата в мен шепти:

"Плачи, плачи...".

Аз зная, скоро ще те видя,

но в мен егото се пак надига.

Защо боли ме днес така -
защото влюбена съм както никога
досега.

 

Защото ти си първият,

в когото виждам Нас,

първият, над който нямам власт.

 

Плаша се, че съм твоя,

плаша се и от развоя,

но за първи път съм така жива,

цялата ти любов така закачливо ми намига.

© Ел Всички права запазени

За едни такива странни птици...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??