"Решиш ли да откриеш себе си,
не гледай в огледалото..." -
Оди за истината - Силен
Поискаш ли да видиш себе си,
не гледай в огледалото.
Там има само сянка -
неясен силует...
Решиш ли да откриеш Себе си,
огледай се в очите на приятел.
А по-добре - в очите
на любим човек!
© Ваня Радовенска Всички права запазени