Накарай ме
Накарай ме да ги забравя всичките...
И младите и старите, и бившия.
Мъжете ми. И страстните и нежните,
разкъсвайки душата ми, раниха я...
Накарай ме да стена твойто име,
наяве и насън в среднощни мигове...
Не ме щади, безмилостно люби ме,
ще бъдеш музата на мойте стихове...
Накарай ме да искам само тебе...
В прегръдките ти пак да се отпусна,
опитомена да се гушна като бебе,
да не желая никой друг до мен да пусна...
© Сиси Всички права запазени