8.11.2009 г., 1:09 ч.

Накарай ме 

  Поезия » Еротична
921 1 2

Най прекрасното време. 

Времето, прекарано в твойте ръце.

На топло в обятията ти спокойно да се сгуша. 

Галещ твоето нежно, голо тяло.

Имам нужда от целувките ти страстни по голото ми тяло.

От твойте нежни пръсти, галещи най-интимните части на тялото ми.

Желая те, любима, тихичко мълвя.

Хайде, люби ме страстно, докосвай, целувай нежно. 

Както само ти го можеш. 

Накарай ме от страст в теб да изгоря.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??