1.01.2019 г., 9:41 ч.

Различен... 

  Поезия » Любовна
2137 25 15

Различен съм от твоите любови. 

От знайните и тези - анонимните. 

Тестото ми замесено с отрова е. 

Убивам с лекотата на намигване. 

Различен съм от другите мъже, 

но мога и да бъда всеки друг. 

Ножове по гърба ми и въжета, 

са рязали и бесили до кръв. 

Не зная от какво са ме направили. 

От кал да бях, дъждът ще ме отмие. 

А Го̀спода отдавна е забравил, 

че молил съм се в Неговото име... 

От плът съм вероятно щом боли. 

И костите ми щом познават времето. 

В душата ми завира и кипи. 

(Зависи от сърцето ти в студеното). 

Такъв съм! Вълчи нрав във овча кожа. 

Аз винаги съм бил самотен. Ничий. 

Един, единствен път ще съм възможен. 

За теб. Сега. Завинаги. Обичай ме!..

 

Стихопат. 

(DannyDiester)

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??