18.07.2015 г., 12:52 ч.

Накарай ме да свикна 

  Поезия » Любовна
467 0 0

Накарай ме да свикна с любовта ти,

накарай ме на чувствата ти да се подчиня

и може би ще има в мен обрати,

и може би за теб ще се реша.

 

Накарай ме да те целувам жадно,

поискай времето за нас да спре,

хвани ме за ръка, води ме нежно

към утрешното влюбено небе.

 

Накарай ме и аз да ти го кажа,

това, което дълго премълчах,

тогава знам и аз ще те накарам

да станеш моя сбъдната мечта.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??