3.11.2006 г., 12:00 ч.

Наказанието... 

  Поезия
471 0 2

Жесток е, зная, този свят.
Срещу нас животът се обръща.
Щастлив си, докато си млад.
С годините, помни, се връща.
Затова, бъди добър и мил.
На всекиго помагай ти, щом можеш.
И знай за себе си - не си грешил.
И няма за какво да се тревожиш!
В живота бял бъди, но не и черен!
Прощавай на приятел и на враг.
На верните, бъди им верен.
И в светлина превръщай своя мрак.
Така ще се спасиш от свойто наказание.
Ще знаеш, че живял си ти достойно!
Помни, светът е изпитание.
Не победиш ли, плащаш двойно!!!

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??