29.05.2009 г., 20:32 ч.

Накрая 

  Поезия
381 0 0

               НАКРАЯ

 

Накрая спечелих билета за рая.

Но съм объркал посоката вярна.

На юг тръгнах, на север съм, зная.

В мрака познах звездата полярна.

 

Очаквах слънце, но буря ме стига.

Край мене ангели не пърхат с криле.

Отпред малко дяволче мило намига.

- Ела! Кръчмата е в ада, Братле.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??