21.01.2008 г., 14:37 ч.

Накъде да тръгна  

  Поезия » Любовна
956 0 5
                    Накъде да тръгна?


Накъде да тръгна,
накъде да се обърна,
къде ще открия любовта
и къде не ще намеря болка?
Къде няма да ме заболи?


Ще помня очите ти красиви
и как пламъкът блести.
Как грее той, когато
усмихваш ми се ти.

Но ще затворя аз очи
и ще си пожелая
в твоето сърце да намеря
утеха от болката, която друг ми причини.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??